dilluns, 15 de febrer del 2010

No és això companys no és això

NO ÉS AIXÒ COMPANYS NO ÉS AIXÒ.

Ahir vaig veure un cartell en un lloc ben visible d'una sala de cinemes de Mataró. Aquest cartell anava signat per coo, cgt i la patronal.

Aquests es posicionaven en contra de la nova llei de cinema que intenta normalitzar minimament la nostra llengua en el àmbit del cinema.

A més d'uns arguments més que dubtosos el que més m'ha apenat  ha estat que, un cop haver  investigat una mica per la xarxa,   vaig trobar que la patronal més ccoo i cgt van fer una roda de premsa en els locals del nostra sindicat.

La primera pregunta és:

En 25 anys de CGT quantes vegades la patronal a fet una roda de premsa en el nostra local?...la resposta és fàcil... mai.

Quantes vegades ha signat un manifest reinvindicatiu  la CGT amb la patronal? també és novament fàcil mai

Crec que en aquest assumpte, tant pel que fa al fons i les formes que s'han utilitzat per part del sindicat d'espectacles són inadmissibles, i entenc que el nou secretariat de la CGT de Catalunya hauria de fer quelcom al respecte.

Per començar desmarcar-se públicament de la posició del sindicat d'espectacles i obrir un debat perquè situacions d'aquest tipus no tornin a succeir.

Espero que el nou secretariat reaccioni amb celeritat, si això no és així, hi hauran conseqüècies.

salut i llibertat